AizvērtIzvēlne
Sākums
Atrasts 1 rezultāts

pārtikas produktu kvalitāte

kvalitātes īpašību kopums (forma, krāsa, tekstūra, smarža, sastāvs u. c.), kas nodrošina pārtikas atbilstību patērētāja vajadzībām un konkrētām normatīvo aktu prasībām

Atjaunots 2024. gada 5. decembrī, Anita Blija

pārtikas produktu kvalitāte
Šobrīd enciklopēdijā ir 5326 šķirkļi,
un darbs turpinās.
  • Par enciklopēdiju
  • Padome
  • Nozaru redakcijas kolēģija
  • Ilustrāciju redakcijas kolēģija
  • Redakcija
  • Sadarbības partneri
  • Atbalstītāji
  • Sazināties ar redakciju

© Latvijas Nacionālā bibliotēka, 2025. © Tilde, izstrāde, 2025. © Orians Anvari, dizains, 2025. Autortiesības, datu aizsardzība un izmantošana