AizvērtIzvēlne
Sākums
Atrasts 1 rezultāts

tradicionālā virtuve Latvijā

tradicionālā virtuve saskaņā ar klimatiskajiem, ģeogrāfiskajiem un vēsturiskajiem apstākļiem ir gadsimtu gaitā izveidojies pārtikas izejvielu, to pagatavošanas un ēšanas paradumu tradīciju kopums, kas raksturīgs vairumam valsts iedzīvotāju

Atjaunots 2025. gada 27. maijā, Ieva Pīgozne

tradicionālā virtuve Latvijā
Šobrīd enciklopēdijā ir 5326 šķirkļi,
un darbs turpinās.
  • Par enciklopēdiju
  • Padome
  • Nozaru redakcijas kolēģija
  • Ilustrāciju redakcijas kolēģija
  • Redakcija
  • Sadarbības partneri
  • Atbalstītāji
  • Sazināties ar redakciju

© Latvijas Nacionālā bibliotēka, 2025. © Tilde, izstrāde, 2025. © Orians Anvari, dizains, 2025. Autortiesības, datu aizsardzība un izmantošana